Din tømrer når døre og vinduer skal udskiftes

Vi kan som tømrer i Roskilde, Køge, Rødovre og resten af Sjælland hjælpe dig. Suser det ind med vind, går stearinlyset ud pga. træk eller har du bare lyst til at facaden skal skiftes? Der er mange grunde til at få skiftet døre og vinduer, og det behøver ikke altid at handle om energi renovering.

Vi hjælper både med vejledning i det æstetiske, energi rigtige og det faglige perspektiv. Døre og vinduer kan både være smukke og hjælpe på energiregningen. Der er dog heller ikke noget så skønt, som når et nyt vindue lukker nemt og præcist. Netop derfor bruger vi den nødvendige tid, på at tilpasse alle detaljer når vi udskrifter vinduer. Det samme gælder med den afsluttende finish, hvor det er vigtigt at fugen, maler arbejdet osv. er færdiggjort, for ellers skinner det nye vindue bare ikke som det fortjener.

Når der skal udskiftes vinduer i din bolig

Det er vigtigt at alt passer, ellers kan det nemt blive endnu dyre end forventet. Man kan finde mange gode vejledninger på nettet, der fortæller hvordan man skal måle op, så man selv kan bestille materialer. Det er nu blot nemmere, hvis vi måler op, bestiller og monterer. Så gælder vores garanti og på den måde er du sikker på, at fejlen kun er vores, du behøver ikke gøre noget og det er vores ansvar hvis noget skulle være forkert. Er selve karmmålet forkert, skal alt nemlig rettes til for at vinduet kan være der, i værste fald kræver det et helt nyt vindue.
Når vi vejleder dig og bestiller vinduet så er du også sikker på, at alle regler i bygningsreglementet er overholdt, og du ikke ender med et vindue hvor brandåbningen er for lille. Vi bruger udelukkende kvalitetsvinduer som holder mange år i din bolig.

Det samme gælder også når du bruger os som tømrer på Sjælland til dine døre. Vi kan både hjælpe med at flytte døren og udskifte døren til en helt ny og smartere model. Der er mange ting at tage med i betragtningen når man skifter døre, uanset om det er en hoveddør, terrassedør eller døre i en skillevæg.
Hvilket rum skal døren passe ind i, er der en rød tråd i boligen som døren skal matche, alt dette går vi gerne i dialog med dig om og finder muligheder. Netop her hjælper vores erfaring til, ikke kun at se begrænsningerne i dit valg. Når man indkøber døre og montere dem, er der i dag ofte standard mål, men hvornår er din bolig fra og har målene ændret sig? Det er jo vigtigt, at døren kan både åbne og lukke, og her kender vi til alle de små detaljer man skal være opmærksom på.
Lad derfor os gøre arbejdet med opmåling, så er du sikker på at døren placeres, så den også virker når der f.eks. er lagt gulvtæppe på, dørhåndtaget er monteret og den nye dør ikke skal saves til. Vi kan til tider også skaffe døre som du ikke selv kunne finde i almindelige byggemarkeder. Det er derfor, at du skal bruge en tømrer som Atlas Totalbyg på dit projekt, så du oplever succes fra start til slut.

"Det virkede bare da - Morten og Atlas Totalbyg lavede min facade med nye vinduer." -Else, Albertslund