Renovering kan vi

Alt lige fra renovering af hus til køkken renovering.

Fortrukne tømrer i Nordsjælland til renovering

Renovering kan være mange ting i en bolig. Alt lige fra udskiftning af skillevæg til at opsætning af gips væg fordi planløsningen ikke er tilstrækkelig mere. Mange gange kan en renovering være en fornuftig løsning og også billigere fremfor at skulle lave en total ombygning. Uanset om huset er blevet slidt, taget har ligget lidt for længe, gulvet knirker eller planløsningen ikke længere er optimal.

Der er mange som bor i ældre huse og årene er gået, hvor huse som er godt 50 år gamle trænger til en kærlig hånd. Hverdagens behov har sat sine tydelig spor. 70er hus renovering er noget vi især kender til, her var rummene typisk små og mere i kammer størrelse. Køkkenet var adskilt og ikke opført som køkken- alrum.

Det kan det være rart at slå en væg ned, opsætte en skillevæg eller gips væg. Derved kan meget rettes til, uden at skulle lave total ombygning af huset. Det er dog vigtigt, at man ved hvad man gør. Fjerner man eksempelvis en bærende væg eller skæres strømmen over – kan man pludselig stå med en meget stor skade og langt vej til mål.

Din tømrer - Atlas Totalbyg kan både renovere og tilbygge
Vi giver gerne et tilbud på din renovering og hos os får du hjælp, vejledning og tryghed igennem hele din renovering. Vi har lavet mange renoveringer i både større og mindre stil.  Vi hjælper uanset, om du har brug for en tømrer i Nordsjælland til at lave skillevægge, eller det er en tømrer på Frederiksberg for at hjælpe med køkken renovering, så har vi både erfaring samt det rette personale til opgaven.

Vi kører på det meste af Sjælland, og med udkørsel fra Albertslund er mulighederne mange for at komme bredt rundt.

Vi kan styre hele hovedentreprisen

Alt efter dit behov i renoveringen, kan det godt tage om sig til et større projekt. Her tilbyder vi gerne at varetage dele af processen eller hjælpe dig med besværet. Derfor kan vi med stor erfaring varetage rollen som tovholder i forbindelse med hovedentreprise. Dermed påtager vi os ansvaret for hele renoveringen, deadline og du slipper du for alle de løse ender. Fordelen er at du samler dialog og kommunikation et sted, nemlig hos Atlas Totalbyg.

Ved større eller mere komplekse byggesager kan det være en kæmpe fordel. For her kan behovet for mange håndværket nemt opstå. Ikke kun at holde styr på aftaler, men sikre det rigtige byggeflow, undgå stillestående tidsperioder og forsinkelser ved godkendelser kan alt sammen udskyde afleveringen af din renovering.
I sådanne tilfælde tilbyder vi at hjælpe jer med at være tovholder. Vi varetager hovedentreprise og dermed står for hele renoveringen og kommunikation til alle håndværkere. Det kan være en spændende opgave for en selv, men omvendt er det vigtigt at være ærlig - kan jeg det? Har du de rigtige kompetencer, er der plads i dagligdagen og kan jobbet tilpasses, så du har den fornødne tid til det?
Der er ikke kun meget projektstyring i forbindelse med de mange håndværkere. Der ligger også en lang række lovmæssige regler, som renoveringen skal overholde, for at byggeriet kan blive godkendt i sidste ende.
Skal du ændre din facaden på boligen, skal der søges om byggetilladelse hos kommunen. De relevante håndværker som VVS, elektriker og maler skal ind i processen i det rigtige flow. Alt dette tager vi os af, og du får løbende opfølgning fra os, ligesom du kun skal stille spørgsmål til din renovering et sted.