Trægulv kan være super flot

Trægulv er noget af det mest udbredte i danske boliger. Trænger du til nyt gulv og søger du efter billige trægulve? Så kan vi ærligt sige, at vi har billige trægulve i forhold til kvaliteten, vi bruger nemlig udelukkende kvalitets træ når vi laver trægulv.
Et nyt gulv kan nemt tilføre dit rum et helt nyt liv, og det kan være faktisk raffinerer dit rum. Derfor, ring og hør om mulighederne, og få et godt tilbud, så skal du ikke nøjes med et slidt og kedeligt rum, hvor gulvet tager opmærksomheden på den negative måde.

Et nyt trægulv du kan regne med

Hos os udfører vi meget tømrer- og snedkerarbejde og altid med detaljen i fokus. Du kan derfor trygt overlade os opgaven, så du får et nyt gulv du kan være stolt af, også selvom det bliver en større opgave, men vi står gerne for det hele. Vi brækker det gamle gulv op, om nødvendigt får lagt nye strøer ud så gulvet rettes op, inden vi lægger det nye trægulv. Vi arbejder kun med kvalitetsmaterialer, så dine gulve holder længe og uden reklamationer.

Vi laver trægulve i blandt andet

  • laminat
  • lamelparket
  • massivt parket
  • massivt plankegulv

 


Hvad koster det at få et nyt gulv?

Et godt og forståeligt spørgsmål, som desværre ikke er så nemt at besvare ud i det blå. Du kan her læse lidt om, hvad der har indflydelse på den samlede pris. Det er ikke altid nok, at finde et gulv man godt kan lide nede i trælasten. For alt det under gulvbrædderne, som ikke kan ses, skal også være i orden.

Først og fremmest afhænger prisen naturligvis af, hvor stort dit nye trægulv skal være. Materialevalget har logisk nok, også meget at sige for den samlede pris. Man kan sagtens finde billige trægulve, som er af god kvalitet, men en vigtig faktor er opbygningen og hvor meget slidlag der er på gulvet. Ligesom gulvtypen er væsentlig, fordi noget er lavet til at lægge hurtigt - og derfor billigere - end gulv som skal limes og samles for at få et pænere resultat og et stærkere gulv.

For at få en mere konkret og retvisende pris, skal vi se gulvet, men vi kan dog godt give en konkret pris pr.  m2.  Vi kan give et overslag, men så tages der ikke højde for alle de faktorer som kan påvirke den endelige pris. Men kontakt os få en snak og et ikke-bindende tilbud.

Praktisk om nyt gulv

Når man lægger nyt gulv, er det ikke helt så simpelt som en youtube video. Lægning af et flot trægulv kræver nemlig en hel del erfaring. Først og fremmest er det vigtigt, at træet er af klimatiseret og har den rette temperatur. I modsatte situation kan det “slå sig” og give et ujævnt resultat, fordi fugt under transport nemt kan være ophobet i træet og gør det ujævnt.

Håndværket og kvaliteten af gulvet skal også være i orden, for at undgå større og mindre problemer, når man lægger selve gulvet. De mindste fejl i tilskæringen og rundt om gerigter, rørsamling mv. ses nemt, hvis erfaringen ikke er på plads. Vi tager hånd om både ovennævnte aspekter og indkøb af materialer, for på den måde at sikre det bedst mulige resultat. Så et lækkert holdbart gulv, behøver slet ikke være dyrt – selvom du får et dygtigt tømrerfirma til at lave det.